288-sigma_binnenlakken_header.jpg

S2U Nova Matt

SIGMA S2U Nova Matt

  • Hoogwaardige kras- en slijtvaste matte lakverf voor binnen
  • Uitermate goed bestand tegen inwerking van huidvet en slijtage
  • Lak blijft ook na langdurige vetbelasting keihard

Sigma S2U Nova Matt is een hoogwaardige, kras- en slijtvaste, matte lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met LTA+-technologie.

Geschikt voor het voor- en aflakken van hout, afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf.

Toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars.

Dankzij de LTA+- technologie is Sigma S2U Nova Matt uitermate goed bestand tegen inwerking van huidvet en slijtage.

Deze technologie werkt dankzij de speciale bindmiddelcombinaties als een schild. Vet kan nog nauwelijks op de verflaag inwerken. En eventueel binnengedrongen vet hecht zich niet aan de lak.

Dankzij LTA+ blijft de lak ook na langdurige vetbelasting keihard. Behalve op de beschermende werking van LTA+ kunt u rekenen op de sterke punten van polyurethaan-acrylaten zoals hardheid en krasvastheid.

 

 

Zin om het houtwerk binnen in een nieuwe kleur te verven, maar nog niet zeker in welke kleur? Sigma Voice Of Colour helpt bij het kiezen van de juiste kleur voor het hele huis. Of gewoonweg op zoek naar inspiratie? Klik dan hier.

[widget_page_subpages_Binnenlak_-_Sigma]