88_2024_LP_Sigma3_slider_1920x450_30procent

 

Kom naar de winkel en ontvang nu:
30% korting op alle Sigma buitenlakken en buitenprimers!

Actie geldig van 1 t/m 13 juli 2024. Vraag naar de voorwaarden.

 

Ontvang nu €10,- retour

De zomer is in aantocht. Het perfecte moment om je huis weer een frisse uitstraling te geven. Regen, wind en uv-stralen kunnen na verloop van tijd leiden tot schade aan het houtwerk.
Door regelmatig te schilderen bescherm je je huis. Als je tijdens de zomeractie een buitenlak en/of buitenprimer van Sigma aanschaft, krijg je maar liefst €10,- retour Sigma is klaar voor de zomer, jij ook?

Deze retour actie geldt van 1 juli t/m 11 augustus 2024!

Tijd voor onderhoud

Het schilderen van het buitenwerk gaat verder dan alleen esthetiek. Regen, wind en uv-stralen kunnen na verloop van tijd leiden tot schade aan het houtwerk. Door regelmatig te schilderen bescherm je je huis tegen de elementen.
En voor de ultieme bescherming voor je buitenwerk kies je natuurlijk voor Sigma. Als het gaat om weervastheid, dekkracht en glansbehoud staat Sigma voorop.
De keuze voor Sigma is deze zomer extra aantrekkelijk. Als je tijdens de zomeractie een buitenlak en/of buitenprimer van Sigma aanschaft, krijg je maar liefst €10,- retour!

Hoe werkt het?
1. Bewaar uw aankoopbon en maak hier een foto van
2. Ga naar sigma.nl/consument/zomeractie en vul het € 10,- retour-formulier volledig in
3. Stuur het formulier online in met de gevraagde bijlagen
4. Voldoet u aan de voorwaarden, dan krijgt u uiterlijk binnen 4 weken de € 10,- retour

Actievoorwaarden (samenvatting)
• De actie is geldig bij aankoop van Sigma buitenlak en/of Sigma buitenprimer in de periode van 1 juli t/m 11 augustus 2024.
De inzending moet uiterlijk 31 augustus 2024 binnen zijn.
• De actie is geldig op het gehele Sigma buitenlak en Sigma buitenprimer assortiment vanaf 1 liter.
• Dit is een offline only actie, dat wil zeggen dat het product gehaald en betaald moet zijn in de fysieke winkel. Deze actie geldt dus niet voor online aankopen.
• Er wordt maximaal € 20,- vergoed.
- Maximaal 1 deelname per gezin/adres/huishouden voor Sigma buitenlak
- Maximaal 1 deelname per gezin/adres/huishouden voor Sigma buitenprimer
• Zie volledige actievoorwaarden op: www.sigma.nl/consument/zomeractie 

We heten je welkom
Bij Koppens voor Verf & Wonen

Kom eens bij ons kijken, wij hebben raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, horren en buitenzonwering. Kortom we hebben je veel te bieden om jouw huis van een nieuwe uitstraling te voorzien. We willen je graag helpen met het bedenken van een plan voor jouw interieur. Geheel vrijblijvend. Je zult versteld staan van het eindresultaat.

Mocht je nog vragen hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?